Taekwandocu Sporcular’dan Başkan Şahiner’e Teşekkür Ziyareti

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, geçtiğimiz hafta sonu ilimizde gerçekleşen şampiyonaya katılan genç sporcuları makamında ağırladı. Katıldıkları şampiyonalardan 4 altın,2 gümüş ve 2 bronz madalya ile dönen sporcular destekleri için Başkanımız Şahiner’e teşekkür ettiler.

Genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Başkanımız Şahiner “İlçemizin evlatlarının bu şekilde bizleri gururlandırmasından oldukça mutluyuz. Her zaman yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Yeter ki onlar azimle çalışmaya devam etsinler. Kendilerini tekrar tebrik ediyorum.” dedi.

Sporcular adına konuşan ve teşekkür eden antrenör Turan Karaman” Başkanımız her zamanki gibi bizi geri çevirmedi. Araç talebimizi yerine getirdi. Kendisine çok teşekkür ederiz. Genç sporcularımıza bu şekilde destek olunması umut verici ve bizim için motivasyon kaynağı oluyor. Şahısına tekrar teşekkür eder,desteklerinin devamını beklediğimizi belirtmek isteriz.” diye konuştu.

Önceki Durmuyor, Çalışıyoruz!